Vacature Senior werkvoorbereider civiele techniek bij Maas & Nienhuis

Maas & Nienhuis civiel adviesbureau B.V.
Wij zijn een jong civieltechnisch bureau op het gebied van ontwerp, tekenwerk, calculaties, begrotingen, advies en projectbegeleiding en zijn gevestigd in Hendrik Ido Ambacht. Maas & Nienhuis heeft als belangrijkste doelstelling om snelheid en kwaliteit te combineren met duidelijke aandacht voor het ontzorgen van onze opdrachtgever.

Functieomschrijving
Vanwege de groei van onze activiteiten willen we ons team uitbreiden met een ervaren Werkvoorbereider. Als senior Werkvoorbereider ben je binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van gevarieerde takenpakketten die bij de werkvoorbereiding horen. Je levert een bijdrage aan het opstellen en controleren van bestekken, tekeningen en overige aanbestedingsdocumenten, opstellen plannen van aanpak (t.b.v. EMVI aanbestedingen en UAV-GC contracten), calculaties, planningen.

Naast inzicht in een grote verscheidenheid aan werkvoorbereidingstaken, vraagt deze rol om vaardigheden op het gebied van planning, communicatie en een hoog werktempo. Kortom: een veelzijdige en uitdagende job!

Profiel
Je bent een harde, efficiente werker en zorgt voor een kwalitatief sterke bijdrage aan ons team. Naast een echte teamplayer ben je ook iemand die zelfstandig zaken kan oppakken en uitwerken. Je beschikt over een flexibele en proactieve houding. Je kunt goed prioriteiten stellen en bent stressbestendig.
Verder beschik je over:
• HBO opleiding civiele techniek;
• Minimaal 5 - 10 jaar ervaring als werkvoorbereider in de civiele techniek;
• Gedegen kennis van diverse contractvormen en ontwerpmethodieken (o.a. RAW / UAV-GC);
• Ervaring met GWW bundel, MS Project en MS office
• Goede communicatieve vaardigheden
• Kennis en ervaring met Autocad is een pré.


Arbeidsvoorwaarden
Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan bieden wij jou:
• Een goed salaris in overeenstemming met je ervaring en capaciteit.
• Veel vrijheid bij invulling van je werk
• Uitdagende en zelfstandige functie
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden


Interesse
Voor vragen kun je contact opnemen met dhr. B.J. Nienhuis via telefoonnummer 078-6916131.

Word jij enthousiast van deze functie? Solliciteer dan op deze functie. Je kunt je sollicitatiebrief richten aan: Dhr. B. Nienhuis, Maas & Nienhuis civiel adviesbureau B.V., Grotenoord 5, 3341 LT Hendrik Ido Ambacht. Je kunt je brief ook per mail sturen naar info@maasennienhuis.nl.

Open / bewaar deze vacature als pdf!