Calculatie Begroting Aanbestedingen Tekeningen Ontwerp
Bestek Projectbegeleiding Projectvoorbereiding Design & Construct Revisies
Directievoering & toezicht Rioolberekeningen UAV-GC_contractvorming Constructieberekeningen  
         

UAV-GC Contractvormen.

Het alternatief voor een RAW bestek is het opstellen van een contract volgens de UAV-GC systematiek. De UAV-GC voorziet in de projectvorm waarbij finance, maintain, ontwerpactiviteiten en uitvoering bij de opdrachtnemers liggen.

Andere voordelen van UAV-GC contractvormen zijn de snelheid in de voorbereiding, goedkopere engineering en het optimaal gebruik maken van de expertise die in de markt aanwezig is.

U hoeft bij deze contractvorm niet meer een in detail uitgewerkt bestek op te stellen. De ontwerpkeuzes worden niet meer volledig vastgelegd. Maas & Nienhuis ondersteunt u in het formuleren van de vraagspecificatie. De keuzes die hierbij gemaakt worden zijn essentieel zijn voor het uiteindelijk resultaat.

Deze vorm van aanbesteding is in een aantal vormen te splitsten, namelijk: Engineering & Construct (E&C), Design & Construct (D&C), Design, Build, Finance en Maintenance (DBFM).

Met onze expertise kunnen wij alle contractstukken en de hieraan verwante aanbesteding volgens de Nationale en Europese aanbestedingsregels volledig verzorgen. Maar we kunnen u ook begeleiden in het proces wat uitmondt in een eenduidig en meetbaar Programma van Eisen.

Maas & Nienhuis verzorgt zowel de opstelling van deze contracten als ook het uitwerken hiervan voor diverse aannemers. Ook de plantoetsing voor complexe projecten maakt deel uit van onze activiteiten. In grotere, complexe projecten kunnen wij deel nemen in het zogenaamde tenderteam van grote aannemers.

"Wij dragen met onze UAV-GC Expertise graag bij aan uw succes!"

Neem vrijblijvend contact op, klik hier!