Calculatie Begroting Aanbestedingen Tekeningen Ontwerp
Bestek Projectbegeleiding Projectvoorbereiding Design & Construct Revisies
Directievoering & toezicht Rioolberekeningen UAV-GC_contractvorming Constructieberekeningen  
         

Calculatie.

Voor het goed calculeren (berekenen van de kostprijs) van een project zijn gedegen kennis, ervaring, juiste contacten en goede software noodzakelijk. Het is van groot belang dat de opdrachtgever een juiste kostprijs krijgt voor het desbetreffende project om aan de hand hiervan een juiste inschrijfprijs te bepalen. Met andere woorden: de kostprijs is de basis van de inschrijfprijs. Is de kostprijs niet goed, dan is ook de inschrijfprijs niet goed, met als gevolg dat het project niet of op een verkeerde basis wordt aangenomen.

De vaste kosten en variabele kosten worden daarnaast ook onderbouwd aan de hand van offerten van leveranciers en onderaannemers. In speciale gevallen worden ook de kosten voor machines en arbeid aangevraagd.

Alle kostprijzen worden onderbouwd door 5 hoofdcategorieën:
     1. Arbeid
     2. Materieel
     3. Materiaal
     4. Onderaanneming
     5. Stortkosten
Het opvragen van offerten van leveranciers en onderaannemers is de basis voor de juiste invulling van deze categorieën. Naast de invulling van deze categorieën is het van groot belang om de juiste productie te bepalen van de werkzaamheden. Door onze ervaring en de juiste contacten op diverse gebieden/onderdelen krijgt u de juiste kostenberekeningen.

De betrouwbare basis voor ieder succesvol project.

Neem vrijblijvend contact op, klik hier!