Over ons 2021-11-26T13:52:00+00:00

Over Maas & Nienhuis

Graag stellen we ons voor:

Opgericht in 2009 door de twee naamgevers Ard Maas en Bernard Nienhuis heeft Maas & Nienhuis zich ontwikkeld tot een pragmatisch ingesteld adviesbureau, dat zowel overheden als aannemers ondersteunt bij het realiseren van civieltechnische werken in de buitenruimte.

Met onze ruime ervaring aan de zijde van overheden én de aannemerij leveren wij diensten en producten die:

  • passen binnen de doelstellingen van de opdrachtgever;
  • rekening houden met de omgeving, en;
  • optimaal uitvoerbaar zijn.

Met als resultaat: een tijdig opgeleverd product, binnen het gestelde budget en met draagvlak vanuit de omgeving.

Visie en aanpak

Wij ontzorgen (gemeentelijke) overheden en de aannemerij op het gebied van:

  • Gebiedsontwikkeling.
  • Engineering en contractvorming.
  • Begroting, calculaties en SSK-ramingen.
  • Tenders.
  • Projectbegeleiding.
  • Omgevingsmanagement.

Hiervoor hebben we een vaste kern van medewerkers op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze vullen we flexibel aan met een betrokken kring van specialisten die ons met hun specifieke kwaliteiten aanvullen. Denk hierbij aan omgevingsmanagement, geotechniek, bemalingen, milieu, flora & fauna en archeologie. Zo bieden we opdrachtgevers een compleet pakket voor engineering en uitvoeringsbegeleiding.

Met onze praktijkervaring, brede kennis en flexibele instelling zijn wij een onafhankelijke sparringpartner voor alle opdrachtgevers met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Kwaliteit en Milieu

Voor het waarborgen van de KAM-aspecten heeft de directie een managementsysteem opgezet dat voldoet aan de normen ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (milieu). Door dit managementsysteem is Maas & Nienhuis in staat continu haar dienstverlening, kwaliteit en zorg voor het milieu te verbeteren en te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Om bovenstaande uitgangspunten te waarborgen heeft de directie een KAM-coördinator aangesteld als verantwoordelijke voor het beheer van het managementsysteem en de coördinatie van de KAM-aspecten.

Alle niveaus binnen de organisatie zijn betrokken bij de opzet, implementatie en het onderhoud van het managementsysteem. De inzet van mensen, middelen en materialen zijn sterk van invloed op de uiteindelijke kwaliteit van het eindproduct, op de veiligheid en gezondheid van de medewerkers en op de bescherming van het milieu.

Wij onderscheiden ons door onze kennis op het gebied van engineering en uitvoering te combineren

Kennis, snelheid en flexibiliteit

Dit zijn essentiële uitgangspunten om de opdrachtgever te ontzorgen.

Neem contact op!