Over ons 2021-03-10T12:01:03+00:00

Over Maas & Nienhuis

Graag stellen we ons voor:

Opgericht in 2009 door de twee naamgevers Ard Maas en Bernard Nienhuis heeft Maas & Nienhuis zich ontwikkeld tot een pragmatisch ingesteld adviesbureau, dat zowel overheden als aannemers ondersteunt bij het realiseren van civieltechnische werken in de buitenruimte.

Met onze ruime ervaring aan de zijde van overheden én de aannemerij leveren wij diensten en producten die:

  • passen binnen de doelstellingen van de opdrachtgever;
  • rekening houden met de omgeving, en;
  • optimaal uitvoerbaar zijn.

Met als resultaat: een tijdig opgeleverd product, binnen het gestelde budget en met draagvlak vanuit de omgeving.

Visie en aanpak

Wij ontzorgen (gemeentelijke) overheden en de aannemerij op het gebied van:

  • Gebiedsontwikkeling.
  • Engineering en contractvorming.
  • Begroting, calculaties en SSK-ramingen.
  • Tenders.
  • Projectbegeleiding.
  • Omgevingsmanagement.

Hiervoor hebben we een vaste kern van medewerkers op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze vullen we flexibel aan met een betrokken kring van specialisten die ons met hun specifieke kwaliteiten aanvullen. Denk hierbij aan omgevingsmanagement, geotechniek, bemalingen, milieu, flora & fauna en archeologie. Zo bieden we opdrachtgevers een compleet pakket voor engineering en uitvoeringsbegeleiding.

Met onze praktijkervaring, brede kennis en flexibele instelling zijn wij een onafhankelijke sparringpartner voor alle opdrachtgevers met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Kwaliteit

Voor het waarborgen van de KAM-aspecten hanteren we een kwaliteitsmanagementsysteem dat gecertificeerd is volgens ISO 9001:2015. Dit kwaliteitssysteem is er op gericht om ons in ieder jaar en bij ieder project te verbeteren ten aanzien van onze dienstverlening en onze producten.  En daarmee garanderen wij opdrachtgevers een continue en hoogwaardige kwaliteit.

Maas & Nienhuis heeft zich ten doel gesteld om in 2021 het ISO 14001 certificaat te behalen. De zorg voor het milieu wordt steeds belangrijker. Daarom wil Maas & Nienhuis voldoen aan alle van toepassing zijnde eisen en de compliance verplichtingen. Door het managementsysteem op gebied van kwaliteit en milieuzorg is Maas & Nienhuis in staat continu haar dienstverlening, kwaliteit en zorg voor het milieu te verbeteren.

Wij onderscheiden ons door onze kennis op het gebied van engineering en uitvoering te combineren

Kennis, snelheid en flexibiliteit

Dit zijn essentiële uitgangspunten om de opdrachtgever te ontzorgen.

Neem contact op!