Graag stellen we ons voor:

Na 10 jaar werkervaring binnen de aannemerij, was het in 2009 dan zover, ons eigen civiel adviesbureau was een feit. Wij (Ard Maas en Bernard Nienhuis) begonnen onze nieuwe uitdaging.
Vanuit ons netwerk uit de aannemerij startten we met het maken van calculaties en (revisie)tekeningen. Vooral het aantal calculaties liep al heel snel op. Rekenen, rekenen en nog eens rekenen…!

Hierna zijn onze diensten verder uitgebreid met onder andere het maken van EMVI-plannen, ontwerp- en uitvoeringstekeningen, bestekken en projectbegeleiding. We groeiden uit tot waar we nu staan. Een groot aantal gemeenten, aannemers, projectontwikkelaars en overige bedrijven weten ons te vinden en behoren tot onze vaste klantenkring.

In 2020 zijn onze activiteiten uitgebreid door de overname van Ingenieursbureau TBH uit Ravenstein.
Ingenieursbureau TBH voert CROW- en NEN inspecties uit, maakt begrotingen, meerjarige onderhoudsplannen en onderhoudsbestekken.

Inmiddels werken we met een team van 23 enthousiaste mensen!
We zijn trots op waar we nu staan en vol enthousiasme gaan we verder met het uitbouwen van onze activiteiten en het uitvoeren van de mooie projecten die onze opdrachtgever ons toevertrouwen.

Wij willen één van de Nederlands beste ingenieursbureau's zijn die bekend staat om zowel de kwaliteit van de geleverde diensten, als compleetheid en betrouwbaarheid.
Door sparringpartner te zijn van onze opdrachtgever zorgen we voor optimale, pragmatische en uitvoerbare ontwerpkeuzes en maken we ieder project tot een succes!
© 2024 Maas & Nienhuis  - privacy - Website realisatie door Vanderperk Groep