Diverse uitbreiding voor Lidl Nederland GmbH

In opdracht van de Lidl Nederland GmbH is Maas & Nienhuis betrokken bij de uitbreiding van diverse winkellocaties. Voor de Lidl Barendrecht zijn de werkzaamheden op dit moment in de afrondende fase.

In juli 2018 zijn we van start gegaan met de uitvoering van het uitbreiden van de parkeervoorzieningen. Deze uitbreiding was opgedeeld in een drietal deelfasen. Fase 1 en 2 zijn in de periode juli tot en met oktober 2018 gerealiseerd. Fase 3 wordt in april 2019 opgeleverd. Tussen deze fasen door werd de winkel door een bouwkundige partij uitgebreid. Voor de Lidl hebben we zowel de engineering als uitvoering van de civiele werkzaamheden begeleid. Het project liet zich kenmerken door zijn dynamische omgeving. Het was dan ook een must om continu te schakelen en afwegingen te maken tussen commercieel belang van de Lidl, belang van de omgeving omtrent parkeerdruk en voldoende werkruimte voor de aannemers.

De Lidl in Middelharnis gaat in de toekomst hun winkellocatie verplaatsen en uitbreiden naar de overzijde van hun huidige locatie. Vooruitlopend hierop dient er met spoed een tijdelijke parkeerplaats aangelegd te worden. Ook hierin heeft Maas & Nienhuis de engineering opgepakt inclusief het contracteren van een aannemer. De uitvoering is begin maart 2019 van start gegaan en dient al op 15 april 2019 opgeleverd te worden. Maas & Nienhuis begeleidt op verzoek van de Lidl de werkzaamheden. Deze begeleiding omhelst onder andere contractbeheersing, planningsbeheersing, kwaliteitscontrole tijdens de uitvoering en eerste aanspreekpunt van de civiele aannemer.

Met name onze praktische benadering, flexibele houding richting opdrachtgever en strakke deskundige begeleiding richting de aannemers maakt de samenwerking met de Lidl tot een succes.
Geen items gevonden
© 2024 Maas & Nienhuis  - privacy - Website realisatie door Vanderperk Groep