Vissershof in Dordrecht

In opdracht van BO Wonen hebben wij voor het project Vissersdijk in Dordrecht de buitenruimte ontwikkeld. De projectontwikkelaar heeft op een voormalig bedrijventerrein duurzame hoogwaardige woningen gerealiseerd. De buitenruimte is compact, maar wel groen en kwalitatief ingericht.

Wij hebben de inrichting ontworpen waarbij we rekening hebben gehouden met aspecten als bereikbaarheid, comfort, uitstraling en beheer & onderhoud. Samen met de opdrachtgever en architect hebben we een ontwerp gemaakt wat we vervolgens ook afgestemd hebben met gemeente Dordrecht.

We hebben bij dit project verschillende werkzaamheden uitgevoerd, zoals het opstellen van ontwerpen, opstellen van begrotingen, afstemming met de gemeente en het houden van toezicht op de realisatie.

Het project is inmiddels gerealiseerd en wordt er met veel plezier gewoond in een fijne omgeving. Dit is tot stand gekomen door optimale samenwerking tussen de opdrachtgever, architect en ons. Wij zijn trots om hier een bijdrage aan geleverd te hebben.

Gerelateerde projecten
Geen items gevonden
© 2024 Maas & Nienhuis  - privacy - Website realisatie door Vanderperk Groep